Algemene Ledenvergadering

Het Thijmgenootschap nodigt u van harte uit om online deel te nemen aan een inhoudelijke bijeenkomst op 20 november als onderdeel van de algemene ledenvergadering van het Thijm.

Let op: Na raadgeving van onze medische afdeling hebben we alsnog besloten om de Algemene Ledenvergadering niet fysiek door te laten gaan. Desalniettemin nodigen wij u alsnog graag uit voor de online bijeenkomst aanstaande zaterdag 20 november. Deze online vergadering zal hetzelfde programma volgen als de fysieke bijeenkomst.

De bijeenkomst heeft betrekking op twee Thijm-bundels die binnenkort verschijnen: “De jacht naar rust” door Thijm-stipendiaathouder en onlangs gepromoveerd bestuurskundige dr. Robert van Putten en “Foute Denkers” door prof. dr. Theo de Wit. Het inhoudelijke deel van het programma start om 15:30. Zowel Robert van Putten als Theo de Wit zullen een referaat houden waarin zij ons meenemen langs de highlights van de bundels. Twee externe sprekers houden een co-referaat waarin zij de gepresenteerde ideeën verder tegen het licht houden. Onder andere prof. dr. Paul van der Velde zal spreken over rust in de oosterse traditie. Er is volop ruimte om met de sprekers in gesprek te gaan, en we sluiten de bijeenkomst af met een borrel.

Het inhoudelijk programma ziet er als volgt uit:

  • 14:00 Virtuele inloop
  • 14:30 Algemene Ledenvergadering (alleen leden)
  • 15:30 pauze met koffie en thee en inloop voor niet-leden
  • 15:45 start inhoudelijk programma (referaten n.a.v. twee te verschijnen Thijm-bundels : prof. dr. Theo de Wit over "Foute Denkers" en dr. Robert van Putten en prof. dr. Paul van der Velde over "de Jacht naar Rust". Tussendoor is veel gelegenheid om in gesprek te gaan met de sprekers.
  • Circa 17:30 einde

U kunt zich aanmelden tot 14 november 2021 via deze link. Daarbij wordt u doorgestuurd naar een externe website (Eventbrite) waar u uw gegevens verder kunt invullen. Let op: soms verdwijnen de mails van dit platform in uw spam- map.

De Zoom link voor de ALV:

https://radbouduniversity.zoom.us/j/82100286418?pwd=dlNYczVmWU1Jd0svNDlEVjgyV1RwUT09

Meeting ID: 821 0028 6418 

Passcode: 491351 


Dr. Robert van Putten


Prof. dr. Theo de Wit

Wanneer: 

zaterdag 20 november 2021,
14:00 tot 19:00